logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendelejebolig

Lørdag 16. december 2017

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Hej Boligbasen. Jeg takker for en super webside og er glad for at fortælle at jeg har fundet en dejlig permanent bolig med en fantastisk udsigt."

Annmari Seia Hansen

vis alle (399)Sikker betaing via:


Detaljer
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 12-14)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
13. december 2017:
Kun få naboer klager over...
Kritikere mener, at det er træthed, der får vindmøllenaboer til at tie...
Læs nyhed

8. december 2017:
Købere har færre boliger ...
Selv om der sættes flere boliger til salg, falder udbuddet. Det vidner...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 
Detaljer Billeder Kontakt
 

3v. Lejlighed på 88 kvm, Århus


(Østjylland) - Opdateret den 5. december 2017
13.500 kr./md.
(ekskl. forbrug)

Kort beskrivelse:


Lejlighed på 88 kvm beliggende 8000 Århus C. Lejen er 13.500 pr. md. ekskl. forbrug. Depositum udgør 37.000 kr. Husdyr er ikke tilladt.Fakta om denne bolig:

Bolig id Bolig ID:

L-1051631
Boligstørrelse i kvm Boligstørrelse:

88 kvm / 3 værelser
Pris Leje pr. måned:

13.500 kr. ekskl. forbrug
Depositum Depositum:

37.000 kr.
ok Indflytning/Status:

Januar 2018 / Boligen er Ledig
Lejeperiode Lejeperiode:

1-2 år
Etage Etage niveau:

8. sal
Møbler Møbleret:

Boligen er fuldt møbleret.
Egen indgang Indgang:

Der er egen indgang.
Køkken Køkken:

Der er eget køkken. Indeholder opvaskemaskine, køleskab, komfur.
Badeværelse Bad:

Der er eget badeværelse.
Nærmiljø Nærmiljø:

Der er indkøbsmuligheder indenfor 1 km. Nærmeste offentlige transport under 1 km væk. Boligen ligger 1-3 km fra bymidten.
Andet Diverse: Der er vaskemaskine. Der er tørretumbler. Der er adgang til have/gård, altan, legeplads, cykelskur, P Plads. Der er eget kælderrum. Husdyr er ikke tilladt.

Yderligere information fra udlejer:


For english see below

Eksklusiv 3 værelses luksuslejlighed i det prisvindende ”Isbjerget”, Aarhus Ø
Her er lejligheden for dig, der kun accepterer det bedste!

På 8. sal i det prestigefyldte og prisvindende byggeri Isbjerget i Aarhus Ø finder man denne møblerede lejlighed med to altaner og med en helt unik og eksklusiv udsigt til vand og by. Isbjerget, der har vundet flere arkitekturpriser, er med sine karakteristiske 11 bjergtinder et ikon for det nye havneareal, men også et ikon for Aarhus rent internationalt. De bynære havnearealer, som Isbjerget er en del af, er allerede godt i gang med at omdanne den gamle industrihavn til et nyt rekreativt boligområde, som du nu kan flytte ind i.

Indretning
Lejligheden består af entré med garderobeplads og adgang til badeværelse med gulvvarme. Køkken/alrummet, som er lejlighedens hjerterum, har udgang til to altaner med spektakulær udsigt over vand og by. Selve køkkenet er med pæne, hvide elementer og indeholder således køle/frys, opvaskemaskine, ovn, emhætte og induktionskogeplade. Lejligheden har to soveværelser med spændende vinkler, som afspejler den ydre arkitektur. Der hører til lejligheden et stort opbevaringsrum i kælderen, hvor der ligeledes er mulighed for cykelparkering og tilleje af op til to parkeringspladser. Der er naturligvis elevator i ejendommen.

Faciliteter
Vaskesøjle, køle/fryseskab, induktionskogeplade, oven, opvaskemaskine, emhætte.

Området
Området tager sin begyndelse ved Dokk1 og strækker sig hele vejen ud til den yderste spids af den gamle havn. Området er præget af ny arkitektur og nyanlagte pladser, men har allerede masser af sjæl med den gamle lystbådehavn, blivende restaurationer og gamle søfartsbygninger ind imellem alt det nye. Og selv om du bor på toppen af en naturskøn perle omgivet af vand, kan du være i midtbyen på få minutter, ligesom den nye letbane, der nærmest kommer til at holde lige uden for din dør, knytter byen, oplandet og Aarhus Ø tæt sammen.


Great apartment in the award winning building Isbjerget, 10 minutes’ walk from city center
Great apartment of 88 sq. m, 3 rooms and two balconies. The apartment is located on the eighth floor in the famous Isbjerget. This residential building, built in 2013 and awarded several prizes, is situated at the waterfront in the harbor area.
Interior
Entrance hall with access to bath with shower. Open kitchen and living room. Two bedrooms. Two balconies. From the living area there is access to both balconies with great view of the sea. The apartment has also a storage room in the basement.
Appliances
Washer, dryer, fridge-freezer, dishwasher, induction glass hob with oven.
Property
The building complex consists of four buildings and there is a parking basment with the possiblity of renting up to two neighboring parking spaces.
Area:
The building is located in a very popular area where you are only 10 minutes’ walk from the city-center of Århus. It offers a great variety of new buildings and neighborhood to Marina. If you are interested in sport you can go to the town’s most exclusive gym, during the summer you can use the swimming facilities in the sea or run in the nearby forest. The complex is located at 5 minutes walking distance from the bus station and the upcoming light rail and only few minutes’ drive from the highway.

Status:


Denne bolig er ledig til indflytning pr. januar 2018. - Annoncen er opdateret den 5. december 2017. Annoncen er gennemlæst og kontrolleret for fejl og mangler. Desuden verificeret på udlejeres navn, adresse, email og telefonnummer.

 

Boligannoncen markeres som udlejet eller slettes i samme øjeblik, som annoncøren selv markerer den som værende ikke aktiv eller en medarbejder på boligbasen.dk på anden måde bliver opmærksom på at den ikke længere er aktuel.

Samtlige boligannoncer som du finder på boligbasen.dk har vi gennemlæst og kontrolleret for fejl før vi godkender dem, og de bliver synlige.

Oprettelsesproceduren for boligannoncerne følger anvisningerne for oprettelse af boligannoncer på internettet, som er udstukket af Forbrugerombudsmanden.
Grafik