logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendemenu

Torsdag 24. august 2017

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Jeg har fundet den bolig jeg søger. Tak for en yderst fremragende hjælp, har været glad for at jeg meldte mig ind."

Nina Schwartz

vis alle (393)Sikker betaing via:


Header nyhed
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 12-14)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
23. august 2017:
Højere priser og øget sal...
Omsætningen i Rockwool i 2017 ventes at vokse 5-7 procent i lokale val...
Læs nyhed

22. august 2017:
Risikovillige boliglånere...
Efterårets rentetilpasning er i gang. Risikovillige boliglånere med et...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 

PKA bag milliardfinansiering til ny københavnsk bydel

Byggeriet af 430 lejligheder og 40 rækkehuse i bydelen Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, kan nu gå i gang, efter at PKA har indgået aftale om en finansiering på 1,2 mia. kr. til udvikling af det nye område. Bag projektet står NPV som udvikler og NREP som kapitalpartner, mens arkitekterne er Kasper Danielsen Arkitekter. Det 50.500 m2 store boligprojekt er beliggende på Engholmene, der er en del af Enghave Brygge.

Boligprojektet bygges på tre af 11 ny anlagte kunstige øer i den nye københavnske bydel, der forbinder Vesterbro med Københavns Havn. ”Med den store tilflytning til København er det nødvendigt at udvikle nye bydele og skabe rekreative områder. Med lånet er vi med til at realisere et unikt boligprojekt på en god beliggenhed, videreudvikle Sydhavnen og skabe boliger til de mange tilflyttere,” siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Nikolaj Stampe understreger, at finansieringsaftalen sikrer et attraktivt afkast til medlemmerne, og at der med de allerede solgte boliger på projektstadiet er en god sikkerhed under byggeriet.

Kanaler midt i byen PKA finansierer to boligøer med lejligheder og en boligø med rækkehuse. Den første boligø, Myrholm, havde salgsstart for 6 måneder siden, og der er allerede solgt 66 lejligheder på projektstadiet. Myrholm forventes indflytningsklar i løbet af 2018, mens de to øvrige boligøer forventes indflytningsklare i 2019.

”Projektet er kendetegnet ved at samtlige beboere får vandudsigt. De store promenader og brede kanaler er med til at give luft og liv. Med Islands Brygge og Vesterbro som direkte nabo bor man midt i byen og samtidig midt i havnen,” udtaler Kim Lautrup, partner i NPV.

Læs mere om projektet på www.engholmene.dk

Om Enghave Brygge Engholmene er en del af Enghave Brygge, der er beliggende i Københavns Sydhavn. Enghave Brygge består af 11 ny anlagte øer og forventes at være fuldt udviklet om 8-10 år. Når området er fuldt udviklet vil det rumme ca. 2.600 boliger og 1.600 arbejdspladser. Derudover vil Enghave Brygge også indeholde en metrostation, dagligvarebutikker, daginstitutioner, restauranter og caféer.

Fakta om finansieringen PKA stiller en kreditramme på 1,2 mia. kr. til rådighed, som der er stillet stor sikkerhed for. Finansieringsaftalen betyder, at udviklingsprojekterne på de tre boligøer på Engholmene, hvor der er byggeretsgivende lokalplan, er finansieret, når de igangsættes. PKA’s engagement er således begrænset til at være finansieringskilde under opførelsen, mens NPV varetager udvikling og salg af boligerne.

Om PKA
• PKA administrerer pensioner for tre pensionskasser inden for social- og sundhedsområdet.
• PKA har 275.000 medlemmer og en samlet formue på ca. 250 mia. kr.
• PKA har investeret ca. 17,8 mia. kr. i danske ejendomme og ca. 2,6 mia. kr. i udenlandske ejendomme.

Om NPV NPV er en del af Gribskov-koncernen og er projektudvikler på seks af Enghave Brygges 11 nye boligøer. De seks øer betegnes samlet Engholmene og rummer samlet mere end 1.000 boliger. De første boliger er indflytningsklare i foråret 2017. NPV har de senere år udviklet flere projekter på Amager Strandpark, ligesom selskabet også står bag udviklingen af indkøbscenteret BIG i Herlev i samarbejde med NREP.

PKA


22/12/2016
Grafik