logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendemenu

Mandag 20. november 2017

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Kære boligbasen. Tak for en god service. Jeg har fundet en bolig og skal ikke længere betjene mig af Jeres service og vil derfor gerne frameldes."

Bertil Michael Mahs

vis alle (398)Sikker betaing via:


Header nyhed
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 12-14)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
15. november 2017:
Banedanmark giver udskæld...
Banedanmark har stadig tillid til, at fransk underleverandør kan gøre ...
Læs nyhed

15. november 2017:
Højere priser og fremgang...
Tredje kvartal giver fremgang i omsætning og resultat hos dansk produc...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 

Minister: Få flytninger afliver myter om kontanthjælpsloft

Op til indførelsen af kontanthjælpsloftet 1. oktober sidste år advarede kritikere om, at de lavere ydelser ville udløse flere udsættelser og flytninger blandt de ramte familier.

Men det er ikke tilfældet, slår beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) fast med en ny opgørelse fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

- Tallene dokumenterer heldigvis, at kontanthjælpsloftet ikke kommer til at have den betydning, at flere kommer til at flytte, som mange i oppositionen ellers sagde.

- Vi kan se på flyttemønstret, at det faktisk er lavere, end det var i fjerde kvartal 2015. Det er interessant at se, for det betyder jo, at de mange skræmmescenarier heldigvis ikke har vist sig at være rigtige, siger han.

I fjerde kvartal 2016 - svarende til de tre første måneder med det nye kontanthjælpsloft - flyttede 0,9 procent af gruppen af kontanthjælpsmodtagere svarende til cirka 1500 kontanthjælpsmodtagere.

I samme periode i 2015 og 2014 flyttede henholdsvis 1950 personer og 2050 personer svarende til henholdsvis cirka 1,2 og 1,3 procent.

Adspurgt om det ikke er for tidligt at konkludere noget på baggrund af de tre første måneder med loftet, svarer ministeren:

- Vi kan ikke sætte to streger under og sige, at det ingen effekt potentielt vil have. Men vi kan konstatere, at den effekt, som nogen påstod, at kontanthjælpsloftet ville have fra starten, ikke har vist sig.

- Der har været rigtig mange myter i diskussionen om kontanthjælpsloftet, som nu heldigvis viser sig ikke at holde vand.

Kontanthjælpsloftet sætter en grænse for, hvor meget man samlet set kan få i særlig støtte, boligstøtte og kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse.

/ritzau/
8/5/2017

Grafik