logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendemenu

Lørdag 21. juli 2018

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Hej boligbasen. Jeg har fundet en bolig og vil derfor gerne have min bruger deaktiveret. Jeg siger tak for jeres gode og hurtige service. "

Yvonne Lauritzen

vis alle (410)Sikker betaing via:


Header nyhed
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 12-14)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
17. juli 2018:
Forbrugerombudsmand: Airb...
Europæiske forbrugermyndigheder mener, at Airbnb for sent i processen ...
Læs nyhed

12. juli 2018:
Flere byggefirmaer går ko...
468 byggefirmaer gik konkurs i 1. halvår. Det er 30 procent flere end ...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 

Historisk slag om erstatning for vindmøller tæt på land

Den hidtil største sag om erstatning for gener fra havvindmøller er netop gået i gang, og 586 grundejere ved den jyske vestkyst kræver erstatning.

De frygter, at deres sommerhuse bliver markant mindre værd, når landets to første store kystnære vindmølleparker - Vesterhav Syd ved Søndervig og Vesterhav Nord ved Hanstholm - rejser sig om to år tæt på kysten.

- Det hænger ikke sammen, at Ringkøbing-Skjern Kommune kalder sig for "Naturens Rige", og så skal kysten plastres til med møller tæt på land, siger Thue Amstrup-Jørgensen. Han er formand for Sammenslutningen af Sommerhusgrundejerforeninger på Holmsland Klit.

Han er en af de 495 sommerhusejere i kommunen, der i den kommende tid skal have besøg af Taksationskommissionen for at få vurderet et eventuelt værditab af ejendommen.

Mod nord ved Thyborøn kræver yderligere 91 sommerhusejere erstatning. Her gik taksationsmyndighederne i weekenden i gang med at besigtige ejendommene.

De første afgørelser ventes til september og resten før årets udløb.

Vattenfall, der opfører møllerne og skal betale eventuelle erstatninger, har svært ved at se, at sommerhusene bliver mindre værd.

- Det er op til Taksationskommissionen. Men vi lægger vægt på, at siden det blev kendt, at møllerne skulle bygges, har sommerhussalget i området og priserne været stigende. Så købere er i hvert fald ikke blevet skræmt over udsigten til møllerne, siger Michael Simmelsgaard, landechef i Vattenfall.

Vattenfall forsøger på forhånd at imødekomme klager over skarpt lys fra de høje møller om natten med et tilbud om, at lyset på møllerne kan slukkes, indtil der nærmer sig et fly.

- Radarsystemet bruges allerede i andre lande til lands og kan tages i brug herhjemme også til vands, hvis de danske myndigheder vil tillade det, siger Michael Simmelsgaard.

/ritzau/
19/6/2018

Grafik