logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendelejebolig

Fredag 16. november 2018

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Kære Boligbasen. Da jeg har fundet min drømmebolig, har jeg ikke længere brug for jeres ellers fremragende nyhedsmails."

Mette Jungersen

vis alle (413)Sikker betaing via:


Detaljer
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 12-14)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
10. november 2018:
Rapport: Flere andelskøbe...
Seks procent af køberne på andelsmarkedet betaler penge under bordet. ...
Læs nyhed

6. november 2018:
Tørke og billigere svinek...
Antallet af konkurser i landbruget er stigende, men er ikke alarmerend...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 
Detaljer Billeder Kontakt
 

5v. Lejlighed på 156 kvm, Taastrup


(Storkøbenhavn) - Indrykket den 8. november 2018
9.000 kr./md.
(ekskl. forbrug)

Kort beskrivelse:


Lejlighed på 156 kvm beliggende 2630 Taastrup. Lejen er 9.000 pr. md. ekskl. forbrug. Depositum udgør 27.000 kr. Husdyr er ikke tilladt.Fakta om denne bolig:

Bolig id Bolig ID:

L-1055163
Boligstørrelse i kvm Boligstørrelse:

156 kvm / 5 værelser
Pris Leje pr. måned:

9.000 kr. ekskl. forbrug
Depositum Depositum:

27.000 kr.
ok Indflytning/Status:

Januar 2019 / Boligen er Ledig
Andet Diverse: Husdyr er ikke tilladt.

Yderligere information fra udlejer:


Hyggelig villalejlighed med lille have beliggende oven på dyreklinik udlejes. Fremleje 1 år, kan gøres permanent ved rette beboer.

Stort grundareal, dog obs skråvægge, samt 2 af lejlighedens 3 soveværelser er forbundet en-suite. 2 dejlige terasser, den ene pt indrettet til udendørs katteløbegård i 1. sal højde ( ca 6 m2 ), den anden 20 m2 egnet til hyggelige aftener med grill, og direkte nedgang til lille have med græs. Ældre køkken og bad, 2 toiletter, installationer til vaskemaskine og tørretumbler forefindes. Resten af lejligheden er renoveret i 2014 og fremstår lys og imødekommende. Nyt tag og vinduer, så rimeligt varmeforbrug trods størrelsen.

Der tillades maks 2 indekatte som er neutraliseret, ej hund.

Da lejligheden er beliggende oven på dyreklinik, kan støj fra stueplan forekomme hverdage i dagtimerne 8-17, samt parkering i indkørslen ikke tilladt.

Der medfølger vicevært forpligtigelser; snerydning af fortov og gangarealer i vintertiden, og græsslåning i sommerhalvåret. En lejer der også kan fungere som ” handy-mand m/k” ved reparationer i egen lejlighed og bygninger foretrækkes.

Ønsker til lejer; rolig lejer, maks hustand på 3-4 personer, skal være udearbejdende/ minimal støj i dagtimerne og tage hensyn til drift af dyreklinik i stueetagen. Helst Ikke rygere.

Varme 1.100 kr/ md, vand 400 kr/ md a conto.

Nye lejer vil blive udvalgt efter personlig samtale. God kemi og hensyntagen er en vigtig faktor. Krav at lejer at udearbejdende i dagtimerne.

Venligst ansøgning med beskrivelse af dig/ din familie

Status:


Denne bolig er ledig til indflytning pr. januar 2019. - Annoncen er indrykket den 8. november 2018. Annoncen er gennemlæst og kontrolleret for fejl og mangler. Desuden verificeret på udlejeres navn, adresse, email og telefonnummer.

 

Boligannoncen markeres som udlejet eller slettes i samme øjeblik, som annoncøren selv markerer den som værende ikke aktiv eller en medarbejder på boligbasen.dk på anden måde bliver opmærksom på at den ikke længere er aktuel.

Samtlige boligannoncer som du finder på boligbasen.dk har vi gennemlæst og kontrolleret for fejl før vi godkender dem, og de bliver synlige.

Oprettelsesproceduren for boligannoncerne følger anvisningerne for oprettelse af boligannoncer på internettet, som er udstukket af Forbrugerombudsmanden.
Grafik