logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendemenu

Mandag 26. juni 2017

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Jeg har fundet den bolig jeg søger. Tak for en yderst fremragende hjælp, har været glad for at jeg meldte mig ind."

Nina Schwartz

vis alle (387)Sikker betaing via:


Header nyhed
Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 10-13)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
22. juni 2017:
For første gang i ti år e...
Ikke siden finanskrisen for cirka ti år siden er der solgt så mange so...
Læs nyhed

21. juni 2017:
Rød jubel over Ole Birk: ...
Regeringens forslag om statslån til almene boliger glæder Enhedslisten...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 

Jule-/Nytårshjælp til din stakkels bank

Parcelhusejerne vil hjælpe bankerne af med deres negative rente, spare energi og sætte gang i samfundet.

Lad os hjælpe bankerne af med pengene. Det er jo åh så synd for de danske banker, at de skal betale rente for at have likvider stående i Nationalbanken m.v.

Denne negative rente til Natioanalbanken påfører bankerne så delvist deres kunder, idet de nu nogle steder har udsigt til negativ rente på indskud. Ja mærkeligt, men når en boligejer vil låne de samme penge, så er renten normalt over de 8 % for en kassekredit - ja, nogle kan slet ikke låne, konstaterer Parcelhusejernes Landsforenings landsformand Allan Malskær med julehumør og et skævt julesmil.

Parcelhusejernes forslag er, at bankerne - helt uden det dyre papirarbejde - øger deres eksisterende lån til de danske boligejere, der vil udføre energi- og boligforbedringsarbejder. Det vil betyde sparet energi og bedre boliger, hvorved investeringerne kan tilbagebetales.

Sikkerheds- og afdragsmulighederne for os boligejere kender man jo detaileret til i forvejen med de økonomiske vurderinger, man har af sine kunder.

Samtidig skaber parcelhusejerne med investeringerne en tiltrængt ekstra omsætning i samfundet, således at vi alle bliver rigere.

Parcelhusejerne mener at kunne tillade sig at konstatere, at der jo må være en stor samfundsmæssig win-win situation. Regeringen m. fl. har nemlig selv i PSO-aftalen og i 2025-oplægget medtaget effekten af det, der hedder afledte samfundsgevinster i 1. og 2. led., altså hvad der skabes, fordi der kommer så mange ekstra i arbejde og skabes skatteindtægter.

Så forslaget er naturligvis så positivt, specielt for bankerne, at vi parcelhusejere da slet ikke skal have renter for at låne penge af vores kære banker. Så en 0 rente er naturlig det eneste korrekte, for så flinke er vi ved vores kære banker.

Den sparede rente, bankerne ellers skulle have betalt til Nationalbanken, kan de jo så bare beholde, fastslår Parcelhusejernes Landsforening i sit medlemsmagasin MIT HUS.

Parcelhusejernes Landsforening


21/12/2016
en ven af huset
Grafik