logoVi støtter kræftens bekæmpelseVi støtter Børns Vilkår logo
lejeboligerandelsboligerejerboligerbytteboligerboligsøgendeandelsbolig

Mandag 24. april 2017

Til forsiden

Tilmeld dig som boligsøger
Tilmeld din bolig

Nyhedsbrev
Info om boligbasen
Boligbasen in english


"Hej boligbase tusinde tak for en god behandling, jeg har været heldig at få lejlighed, så jeg vil gerne afmeldes fra boligbasen"

mvh Anja chelina moeskjær

vis alle (387)Sikker betaing via:


Tilmelding

Kundeservice
support
Tlf.: 70 27 00 13
(Man-Tor kl. 10-13)

Email: info@boligbasen.dk

Postadresse:
Boligbasen Aps
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C
SE: 28313756


Bolignyheder Overskrift
21. april 2017:
Kendte erhvervsfolk vil g...
Ny udbyder skal gøre danskernes boliglån billigere. Bag selskabet står...
Læs nyhed

20. april 2017:
Søren Pape er åben over f...
Den kommende politiskole kan ikke bruges før om tre år. Minister er kl...
Læs nyhed

Flere nyheder

Dankort  Visa  Visa elektron  Mastercard  Maestro  Mobile pay  American express  Diners Club  JCB 
Kontakt
 

10v. Landejendom på 600 kvm, Glamsbjerg


(Fyn) - Opdateret den 5. november 2016
1.100.000 kr.
(kontantpris)

Kort beskrivelse:


Landejendom på 600 kvm (Grundstørrelse: 13970 kvm) beliggende 5620 Glamsbjerg. Kontantprisen udgør 1.100.000 kr.Fakta om denne bolig:

Bolig id Bolig ID:

E-1044386
Størrelse i kvm Boligstørrelse:

600 kvm / 10 værelser
Pris Forbrug pr. måned:

1.000 kr.
Pris Kontantpris:

1.100.000 kr.
Til indflytning Indflytning/Status:

Snarest / Boligen er Ledig
Etage Etage niveau:

1. sal
Egen indgang Indgang:

Der er egen indgang.
Køkken Køkken:

Der er eget køkken. Indeholder opvaskemaskine, køleskab, komfur.
Bad Bad:

Der er eget badeværelse.
Nærmiljø Nærmiljø:

Der er indkøbsmuligheder indenfor 3-5 km. Afstand til skole 5-10 km. Nærmeste offentlige transport under 1 km væk. Boligen ligger 5-10 km fra bymidten.
Andet Diverse: Der er vaskemaskine. Der er tørretumbler. Der er adgang til gårdhave.

Yderligere information fra sælger:


4-længet projektejendom med 1/3 tilskud til restaurering.

13.970 kvm. grund med 4.000 kvm. skov. Naturskønne omgivelser og kun 5 km til fin badestrand ved Brydegaard.
Det samlede bygningsareal udgør ca. 600 kvm inkl. 136 kvm boligareal i sidefløj. Restaurering er påbegyndt håndværksmæssigt korrekt, men der mangler meget endnu og der skal mere end en kærlig hånd til at gøre arbejdet færdigt. Der foreligger arkitekttegninger til to nye boliger i hovedbygningen.

Ejendommen er besigtiget af Foreningen Straatag, og her er formandens rapport:
Herredsbjerggård, der indtil 1855 var fæstegård under Frederiksgave (nu Hagenskov), er udflyttet fra landsbyen Voldtofte.
Gården ligger meget markant i landskabet omgivet af dyrkede marker og småskove, og den fremtræder stadig som et lukket firelænget gårdanlæg med stråtage på 3 af de 4 længer.
Østlængen og nordlængen (det oprindelige stuehus) er registrerede som beboelse, men kun østlængen fungerer i dag som sådan. I nordlængen er blevet påbegyndt en istandsættelse, der imidlertid af forskellige årsager aldrig er kommet rigtigt i gang. Disse 2 bygninger menes opført i 1777.
I syd ligger en stor restaureret lade fra 1877, og mod vest ligger en tidligere staldlænge, som i 1952 blev gennemgribende moderniseret.
Gårdanlægget er, hvis man ser bort fra en kritisk tilstand f.s.v. angår især de 2 ældste bygninger, et meget malerisk anlæg, som rummer flere fornemme kvaliteter.
Det gamle stuehus er i det udvendige en overordentligt præsentabel bygning på mere end 20 bindingsværksfag, som rejst på en høj markstenssyld (nu pudset) i tæt og gedigent tømmer med en dokke i overtavl og 2 i undertavl. Det mest bemærkelsesværdige ved bygningen er gavlkvisten i bindingsværk over gårdfacadens midterste 3 fag. Den er karakteristisk ved at være en mellemting imellem en valmgavl og en spidsgavl, en type, som ses på en række af egnens store flotte grundmurede stuehuse i grundmur fra 1800’tallets midte. Om den har været ”model” for disse, eller omvendt, kan ikke umiddelbart fastslås, ej heller hvornår den er tilføjet. Arkivfotos fra 1900’tallets start viser også kvisten. At dømme efter bindingsværkets konstruktion er det nok sandsynligst, at tilføjelsen er sket samtidig med ladelængens opførelse i 1877.
Vinduer, bindingsværk, døre og murværk trænger til maling og kalkning, men er ellers i udmærket stand. Stråtaget i meget dårlig stand imod gårdsiden.
Østlængens tag er meget dårligt og direkte utæt..
Sydlængen er for den del år siden sat fornemt i stand med tag, murværk og bindingsværk, men mangler vandskuring, kalkning og maling.
Vestlængen er i grundmur om med fast tag og i rimelig stand.
Sammenfattende kan siges, at det er et værdifuldt vestfynsk bindingsværksanlæg med fine arkitektoniske kvaliteter og en smuk og markant beliggenhed som udflyttergård. Gårdens bevaringsværdighed må vurderes til en SAVE-karakter på mindst 3, og dermed som særdeles bevaringsværdig.
På baggrund af ejendommens tilstand p.t. vil det være nødvendigt med hjælp fra omverdenen, hvis de arkitektoniske og kulturhistoriske kvaliteter skal fastholdes/genvindes.

Desværre har jeg ikke mulighed for at færdiggøre projektet, derfor skal min ejendom sælges nu. Prisen har jeg sat til kun kr. 1.100.000,- og du skal regne med meget arbejde og udgifter inden den atter fremtræder i fin stand. Jeg kan ikke bruge mange tusinde kroner på en tilstandsrapport, men kom selv og se hvad der skal gøres. Der er helt sikkert skader fra K0 til K3. Den lovpligtige energirapport bliver lavet, når jeg har en køber.
Min gamle Ferguson traktor får du med i handlen.

Status:


Denne bolig er ledig til indflytning snarest. - Annoncen er opdateret den 5. november 2016. Annoncen er gennemlæst og kontrolleret for fejl og mangler. Desuden verificeret på udlejeres navn, adresse, email og telefonnummer.

 

Samtlige boligannoncer på boligbasen.dk er gennemlæst og kontrolleret for fejl før de vises.

Oprettelsesproceduren for boligannoncerne følger anvisningerne udstukket af Forbrugerombudsmanden.


Boligannoncen markeres som solgt i samme øjeblik, som annoncøren deaktiverer den.

en ven af huset
Grafik